tiistai 31. tammikuuta 2012

Tavoitteita ja ajatuksia vuodelle 2012....

Näin tammikuun lopussahan (...) on hyvä vähän listata tavoitteita tulevalle vuodelle (ja samalla yrittää jälleen kerran aktivoitua myös bloggaamisen osalta, kun tänä vuonna ehkä noita tapahtumiakin olisi ohjelmassa vähän enemmän!). Viime vuonnahan meidän näyttelyissä käynti jäi kokonaan väliin, ainoastaan Ilpo kävi ennen meille tuloaan edustamassa Loimaan näyttelyssä. Tähän asiaanhan tulee siis korjaus vuonna 2012: 29.4. Pieksämäki (tuomari Marjo Sutinen) 1.7.? Anjala 8.7. Kangasniemi Tuossa siis meidän kotinäyttelyt (eli näyttelyt joihin ajaa maksimissaan pari tuntia), lisäksi Vermoon tai Mustialaan olisi tarkoitus ajella tänä vuonna. Sen ketä otetaan mukaan mihinkin näkee sitten lähempänä ajankohtaa, tällä hetkellä ois vähän suunnitelmana Pieksämäelle ilmottaa Hertta ja Kuisma.
Kukka ja Hertta Harjun rotunäyttelyssä 2009, molemmille IIp. ja Hertalle kolmossija helposta ohjasajosta.
Hertan kanssa olisi tarkoitus palata radoille maalis-huhtikuussa, käydä katsomassa ainakin yksi startti "lähtötasotestinä" ja suunnitella siitä sitten treeniä ja kisoja eteenpäin. Olisi mukava näin alkuun nähdä millaista aikaa se juoksee porukassa, kun noissa tähänastisissa starteissa se on joutunut ison osan matkasta hölkyttelemään yksinään. Eli tavoitteena lienee siis parantaa ennätystä ;) Agilityä olisi myös kiva päästä starttaamaan, mikäli sopivia kisoja vaan sattuu lähietäisyydelle.
Hertan toinen ja toistaiseksi viimeisin startti, josta hölkkäiltiin ennätys 3.20,0
Kukkaponin kanssa jatketaan treenailua niin ajaen kuin ratsastaenkin, ensi kevät määrittelee sitten haaveet varsinaisen käyttöponin uraa ajatellen. Mikäli koko viime vuoden poissaolollaan loistaneet hirviökiimat palaa, niin sitten on varmaan turha haaveilla Kukan viemisestä yleisille paikoille :p
Kotitreeniä Kukkasen kanssa joulukuussa 2011.
Nuoriso saa jatkaa auvoisia vauvaponien päiviä vielä tämän vuoden. Näyttelyissä toki käydään ja no Kuismallahan on kertaalleen ollut jo suitset päässä, mutta sen kummempia ei Ilpon ja Kuisman kanssa ole tarkoitus tehdä. Vuotiaiden ponien ei miun mielestä tarvii juuri muuta osata ku käyttäytyä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti