perjantai 23. maaliskuuta 2012

Vaatteet on mun aatteet ja suunnitelmat on tehty muutettaviksi :)

Soviteltiin tänään uutta loimea Hertalle. Pistäydyin tällä viikolla töihin mennessä Rahulan Rehussa ja sieltä tarttui matkaan vaalean lila Eurohunterin kaulakappaleella varustettu fleece. Malli on mitä ilmeisemmin suunniteltu ponille, jolla (toisin kuin miun kaulattomalla karvanopalla) olisi kaula, mutta mielummin vähän reilu kuin liian pieni!
Suostuttelin samalla isin esittelemään Herttaa myös ilman loimea. Ei se luonnossa ihan noin muulilta näytä! :D
..Iskä esitteli ihan oma-aloitteisesti vielä juoksuttajankykyjään..
Tänään oli siis tarkoitus irtojuoksuttaa tuota neitiä tarhassa, mutta jätinpä sitten välistä kun Hertta ei ole oikein kestänyt aidoissa viime aikoina muutenkaan. Esimerkiksi eilen Hertan aamuheinät olivat myöhässä (normaalisti ponit pistetään ulos ja heinät viskataan perään, mutta eilen iskän piti availla paalinarut ennen kun se pääsi heinien jakoon), joten poninretale päätti sitten mennä itse niitä vintiltä etsimään. Sitten kun heinät oli tarhassa niin poni marssi takaisin tarhan puolelle.. Eli käytiin sitten ajelemassa rento lenkki, Hertta hokas ihan ite venytellä kaulaakin ooikein pitkälle alas ja hölkkäillä selkä pyöreenä! Voi olla, että huomenna vapaillaan Hertan kanssa ja vähän hotsittais kyllä lähteä sen sijaan Kukkasella ajamaan :)
Lenkin jälkeen Hertta pääsi perinteiden mukaan pihalle piehtaroimaan ja puuhailemaan Herttajuttuja.
Kukkasenkin suhteen suunnitelmat on vähän muuttumassa, en tiiä onko aika kullannu muistot vai mikä mut nyt olis kyllä inspiraatiota ruveta tekemään siitäkin ihan kunnon käyttöponi! Että kyllä kai niitten kiimojen kanssa pärjää.. :D Näistä suunnitelmista lisää tuonnempana sitten! Loppuun vielä pari kuvaa Minkistä, vaikka näissäkään laatu päätä huimaa kun on uuden kameran käyttö vielä vähän hakusessa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti