maanantai 7. helmikuuta 2011

Hertta liikkui viime viikolla kolme kertaa reen edessä ja kerran taluttaen. Loppuviikosta käytiin ensin ajamassa kokeiluluontoisesti ilman silmälappuja, joka olikin niin hyvä idea, että ei ihan heti uudestaan lähdetä kokeilemaan. Sunnuntaina käytiin sitten normaalivarustuksella n. 50min lenkki. Molemmilla kerroilla meillä oli myös suuri tehtävä, kun piti viedä roskapussi reen kyydissä parin kilometrin päähän roskalavalle. Ensimmäisellä kerralla meillä oli pieniä vaikeuksia, mutta tokalla kerralla Hertta jo muisti, että sen tehtävä on seisoa paikoillaan sillä aikaa kun mie vien roskat.

Eilen kotiin päin tullessa vastaan tuli myös aura-auto, joka vei yli puolet tien leveydestä. Nousin varmuuden vuoksi pois kyydistä taluttamaan Herttaa suun pielestä ja ponista kyllä huomasi, että se jännitti isoa konetta, mutta muutamaa paikalla steppaus askelta lukuun ottamatta se oli kuitenkin suht rauhallisesti.

Niin ja Heepsi sai myös uuden loimen eilen, kun sain askartelupaskartelut valmiiksi ja kahdesta fleece-viltistä muotoutui erittäin tyylikäs riemun kirjava hirviökuosinen kuivatusloimi :) Pitää postailla kuvia joku päivä, kunhan muistan ottaa kameran tallille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti