perjantai 20. tammikuuta 2012

...jos meidän ponilapsilta kysyttäisiin...

Kun lapsilta on kerran jo kysytty, niin tulipa tänään tallia siivoillessa mietittyä meidän ponien poliittisia kantoja ja niille sopivia presidenttiehdokkaita! :D

Kuisma on aika helppo iskeä suoraan stereotyyppiseksi Persuksi. Onhan kyseessä vielä vähän mamman helmoissa elelevä peräkammarinpoika, joka ei ole koskaan kotitorppaa pidemmälle päässyt. Tai no kerran käytiin melkein naapurin puolella kyllä jo, kun lähdettiin hakemaan postia. Kuisma on kannattaa myös vakaasti maahanmuuttovastaista politiikkaa, koska ulkomaaneläväponit tulevat Suomeen viemään Kuisman ruuat ja naiset.
Hertta taasen on pesunkestävä anarkisti, jonka lempi puuhaa on valtion (ts. tässä yhteydessä tallin) omaisuuden tuhoaminen ja muutenkin kaikenlainen kansalaistottelemattomuus. Niinpä Hertta vaaliuurnalle pakotettuna mitä luultavimmin kirjoittaisi lappuun "Aku Anka" ja piirrustaisi kauniin kirkkoveneen, fallos-symbolin tai vähintään keskisormen siihen viereen. Ehkä vielä käyttäisi koko äänestyskoppia vessana, jonka jälkeen siirtyisi lesoilemaan "saavutuksillaan" muille karvakavereilleen.
Ilpo kääntyy taas aika näppärästi Vihreäksi. Sehän on meidän muihin poneihin verrattuna varsinainen metropoliitti, nuoresta iästään huolimatta maailmaa nähnyt herrasmies. Presidentinvaaleissa Ilpo varmastikin symppaisi Haavistoa, uskoessaan hänen ajavan Ilpon kaltaisten vähemmistöjen (tässä tapauksessa meidän lauman väri"vikaisten") asemaa. Ainiin ja Ilpohan on vienyt kasvissyönninkin ihan uusiin sfääreihin meidän tallissa, kun sille ei kelpaa edes omena ravinnoksi, eli jos siltä kysyttäis ni yhenkään ponin ei tartteis syödä muuta kuin kotona tuotettua, taatusti lähiruokaa olevaa heinää (toim. huom. kyllä se nykyään onneksi suostuu syömään vähän muutakin).
Kukka taitaa edustaa meillä sellaista hiljaista enemmistöä. Sunnuntaina äänestyslippuun piirtyisi luultavasti Niinistön kuutonen, koska Kukka nyt ei jaksa liikaa tämmösiä juttuja miettiä ja joku kaverikin tais sitä äänestää. Biaudetkaan ei olisi välttämättä ihan poissuljettu vaihtoehto, koska Kukka saattaisi perustella äänensä myös ihan vaan sukupuolikysymyksellä, koska siinäkään ei tarvittaisi ihan hirveästi mitään taustatutkimusta tai ajatustyötä.



..että tämmöistä tänään!


ps. varmaan sanomattakin selvää, että älkää ottako turhan vakavasti. pps. yllä mainitut kannat eivät välttämättä edusta ponieni virallisia kantoja.

2 kommenttia: