perjantai 13. huhtikuuta 2012

Superkukka!

Hertalla oli tänään vapaapäivä, koska eilinen treeni meni huippuhyvin (..ainakin sitä edellisen kerran fiaskoon verrattuna), huomenna käydään perinteiden mukaan testaamassa kaasu ja jarru pienellä lenkillä ja ylihuomenna onkin sitten jo startti! Päästään paalulta lähtemään, saa nähdä miten käy :)

Tänisen palkkapäivän kunniaksi koukkasin tallille Villit-hevostarvikeliikkeen kautta. Mukaan tarttui pojille pari säkkiä rehua (Krafft Groov 90), uusi pullo vitamiinia ja lisäksi metallinen hikiviila, jolla ois tarkoitus antaa ponien karvoille kyytiä.

Ensimmäiseksi uhriksi pääsi Kukka ja kyllähän sitä karvaa lähtikin! Tosin eipä se harjaamalla (tai viilaamalla..) lopu, mutta onpahan sitä nyt ainakin tukoittain irroitettu. Puhuin pikkuveikan ympäri tulemaan kuvaamaan, kun lähdettiin kärryttelemään. Tällä kertaa pysyttiin visusti Kukkasen mukavuusalueella, eli pihatiellä ja isommalla tiellä menemättä sataa metriä kauemmas "kotiristeyksestä".Korvia ei ole tosiaan pidetty enää kiinni, mutta silmälaput pysyy visusti päässä. Kuolaimenakin on Hertan kuolaimia astetta kovempi ohut sweet iron kolmipala. Alkumatkasta otettiin pysähdyksiä (ja parit protestipukit) ja tuohon isommalle tielle päästyä otettiin sitten ravi- ja käyntipätkiä ees taas.

Kukalla on kyllä jännä ajaa vähän reippaampaa ravia, kun kokoajan on semmonen fiilis, että se saattaa singota ihan mihin suuntaan tahansa ihan milloin vain. Napattiin yksi videopätkäkin, jossa näkyy noita sivuloikkia pari kappaletta:

Mutta siis edelleen, kunhan tuo poni saadaan kulkemaan suoraan ja kilometrin verran edes noita vauhteja mitä se tänään meni niin jää Hertta aika äkkiä kakkoseksi! Ja eipä Kukka ihan nollakuntoinen onneksi ole, kun se on koko ikänsä ollut vähän "ikiliikkuja" mallia, siinä missä Hertta vietti vielä kaksivuotiskeväänä aikansa mieluiten maaten pää heinäkasaan päin, että voi rauhassa syödä samalla..

Loppuun vielä muutamat (toivottavasti) viimeiset talvifiilistelykuvat, sulais jo nuo loputkin lumet pois!Palaillaan viimeistään sunnuntain ravien jälkeen! :)

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi:) Käy vastavierailulla.

    www.leijanvuokrailua.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Pitääpä käydä vilkaisemassa!

    VastaaPoista