tiistai 27. maaliskuuta 2012

Lappeenrannan ravit

Pari päivää myöhässä kuulumisia Lappeenrannasta - tuppaa noi työt taas vähän haittaamaan harrastusta... Oltiin isukin kanssa kerrankin ajoissa jossain (lue: tunti liian ajoissa) ja kuten arvon kuskikin jossain vaiheessa päivää totesi, niin eiköhän just sillon järjestelyt oo myöhässä.


Yllä olevissa kuvissa Hertta pyörii lämmiteltävänä radalla ensimmäisten sinne menneiden hevosten joukossa, huomioikaa radan pinta ;)

...ja tässä sitten kuva radan pinnasta, kun viimein päästiin (melkein 1½h myöhässä..) lähtemään kilvanajoon:
Ensimmäinen kaarre, Hertta taidokkaasti merkitty punaisella nuolella!

Itse startti meni kyllä Hertan osalta varsin hyvin, jännättiin miten se lähtee 60m takamatkalta ees liikkeelle, kun aina aiemmin poni on päässy lähtemään paalulta.. Mutta hyvinhän se meni.

Lähdön jälkeen Hertan kanssa samalta voltilta lähtenyt (ja lähdön voittanut) poni lähti sen verran rivakasti liikkeelle, että Hertta ei pystynyt siihen ihan vastaamaan ja katottiinkin, että siihenkö se sitten jämähti juoksemaan pari poninmittaa pääjoukon perässä :D Mutta takasuoralla Hertta sai juoksuvaihteen päälle ja rupes nykimään hienosti, harmi vaan että kertaalleen kuski joutui ottamaan vauhdit pois ja vetämään Hertan reilusti ulos väistääkseen edellä ollutta valjakkoa.

Loppusuoralla ei ihan vielä kilpailuintoa löytynyt riittävästi, mutta lopputuloksena kuitenkin kuudes sija (ja viimeiset rahat, eli kokonaista 8€!). Vieläkin voi siis päteä sillä, että miun poni on ollu joka startissa rahoilla ;) Aikakin oli ihan jees huomioon ottaen, että rata oli määritelty "Raskaaksi talviradaksi", eli 3.14,6 :)

Seuraavan kerran kilpaillaan sitten näillä näkymin Killerillä, jossa Hertta pääsee takaisin tutulle lähtöpaikalleen, eli paalulle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti