torstai 6. tammikuuta 2011

Askarteluapaskartelua

Löysin ennen joulua miun askartelupussin, johon olin hankkinut tarvikkeita kun päätin Hertan ollessa 1v., että teen sille itse päitset.. Nyt olen sitten puuhastellut joitain tunteja ompelukoneen äärellä ja tällä hetkellä riimu on tässä vaiheessa:




Kukalle nuo menee viimeisissä rei'issä eikä noita ole tarkoitus aikuisten ponien päässä oikeastaan käyttääkään. Mutta siis säätövaraa on reilusti ja vielä pitäisi leukahihna tehdä. Metalliosat on vanhoista rikki menneistä päitsistä ja valkoiset osat on intian puuvillaa, joka on oikein kiva materiaali (helppo työstää ja ainakin kestävän tuntuista..).

Kukasta puheen ollen, eiks tää nyt vähän näyttäis siltä, että Ryydman on vielä kyydissä:


Kukallahan on siis LA toukokuun alussa, omasta mielestäni oon jo tuntenut potkujakin Kukan mahan alla, mutta we'll see. Työnimenä Kukkasen ipanalle on siis joka tapauksessa Ryydman.

Hertta pääsi tänään taas lenkille, käytiin ensin pyörähtämässä pellolla viitisentoista minuuttia, että pöllöenergia alkoi vähän kaikota. Sitten käytiin kääntymässä ihan ihmisten ilmoilla, ehkä joku kilometrin verran mentiin yleisellä tiellä (+meidän pihatie). Nähtiin taas autokin, joka ei ollut ongelma, mutta sen sijaan puskasta lentoon lähtenyt lintu aiheutti pienen säpsähdyksen. Tarkoitushan oli vaan kävellä, mutta takaisin tullessa Hertta alkoi olla sitä mieltä, että käveleminen on persiistä, joten annoin sen sitten juosta parisataa metriä. Miusta vähän tuntuu, että meitä molempia kiinnostais enemmän painella menemään täysiä, mutta kun ponilla on melkein 4kk tauon jälkeen ajettu alle kymmenen kertaa, niin kyllä tässä pitäisi malttaa ottaa ihan rauhassa vielä hyvän aikaa...

Pois tullessa Hertta oli vähän hionnut lavoilta ja hengityskään ei ollut ihan tasaantunut, joten heitin sille fleeceviltin selkään ja käytiin kävelemässä vielä kymmenisen minuuttia. Tosin, Hertta oli kyllä edelleen sitä mieltä, että käveleminen on sopiva askellaji talliin mennessä ja sieltä pois tullessa..

Niin ja tosiaan kun menin hakemaan Herttaa tarhasta töihin sillä oli aika lennokas meininki päällä..




Kukka ja Pomppu ei vaan ollut ihan mukana Hertan iltapäiväjumpassa, vaikka Heepsi yritti kyllä parhaansa mukaan saada kavereitakin mukaan:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti