torstai 20. tammikuuta 2011

Niin siis pitikin mainostaa, että Hertta laukkaa harvemmin reen eessä. Eilen käytiin aluksi sama lenkki kun viimeeksikin (eli se noin 4km) ja sitten käytiin vielä pyörähtämässä kilometrin verran toisessa suunnassa. Varsinkin menomatkalla neiti hyppäsi laukan puolelle varmaan viidesti.. :D No mutta löytyi sieltä kyllä oikein kiva hölkkäravikin taas. Ja yksi takaa tullut auto aiheutti Hertalle vähän sydämen tykytyksiä. Normaalit liikennekelpoiset ajoneuvot on ihan ok, mutta sitten kun takaa tulee ohi joku epäilemättä 80-luvulla alkunsa saanut maasturi, jonka kaikki osat ei ainakaan äänistä päätelleen ollut ihan kunnossa ja/tai paikoillaan niin..

Mutta on mulla vieläkin maailman hienoin ja fiksuin nelivuotias ei-enää-niin vauvaponi :) Ja eipä siihen fiilikseen kun ajelee itse kouluttamallaan ponineidillä tien viertä löysin ohjin varmaan kyllästy ikinä.

Paitsi siis no onhan tolla tietysti omat hienot ideansa. Lenkiltä pois tultua otin Hertalta sitten tallissa valjaat ja suitset pois ja kun olin viemässä tavaroita varustehuoneeseen ponineiti kerkesi piehtaroida jo kahdesti. Aattelin sitten että heitän sille vaan fleece viltin päälle ja viskaan pihalle siksi aikaa, että saan tallin siivottua. Noh, ehdin Pompun karsinan siivoamaan kun vilkasin pihalle ja siellähän Hertta oli sitten jo kerennyt piehtaroimaan muutaman kerran uudestaan:



Niinpä Heepsi sai sitten jäädä sisälle auttamaan miuta karsinoiden siivouksessa, siitähän on valtavan suuri apu varsinkin silloin kun se roikkuu hampailla kevyt talikossa.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti