tiistai 4. tammikuuta 2011

Hertta lenkillä



Eilisen päivän käytin räpeltäen patenttiratkaisua mäkivöiden kiinnittämiseksi, mutta koska luonnollisestikin tällaiset askartelut hoidetaan periaatteella "ensin tehään ja sitten mietitään" on reen aisoissa nyt sitten kaksi lenkkiä kiinni ihan väärissä paikoissa. Mutta sitten huomasin että pienellä fiksailulla mäkivyöt sai ihan suht järkevästi kiinnitettyä ilman mitään ylimääräisiä lenkkejäkin...

Käväistiin siis illansuussa Hertan kanssa lenkillä, ensin kierrettiin pellot kahteen kertaan ympäri ja lopuksi käytiin sitten hakemassa posti, vaikka meidän ei noille yleisille teille pitänytkään vielä mennä.. :D Nähtiin jopa auto kotiinpäin tullessa ja Hertta ymmärsi postin laatikosta kaivamisen ajan seistä kiltisti paikoillaan, vaikka muuten pysähdykset oli sen mielestä vähän tyhmiä, etenkin kun naama oli kotiin päin suunnattuna.

Selvittiin koko lenkistä ilman pukkeja, vaikka kotiinpäin tullessa neiti poni protestoikin vähän ohjasotteita kun käynti ei taaskaan ollut oikein mieluinen askellaji. Yhteensä aikaa meni puolisen tuntia ja vielä kotipihassakin Hertta oli korvat hörössä ja oikein reippaana, joten samanlaista lenkkiä tullaan heittämään varmaan seuraavat pari viikkoa muutaman kerran viikossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti