sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Sinkkiä naamariin ja baanalle

Torstaina kävin hakemassa agrimarketista sinkkipurkin, kun viime vuonnahan näihin aikoihin Kukalla kutisi nahka niin että siinä lähti sitten karvoja ja jouhia samalla. Eli nyt siis hätävarjelun liioitteluna koko katras saa sinkkikuurin :)

Tänään uhmasin -20 asteen pakkasta ja kävin ajamassa Hertalla noin neljän kilometrin lenkin. Ekat parisataa metriä sai olla taas aika tarkkaavaisena ja hokea neiti ponille mantranomaisesti, että "rauhassa ja TIETÄ PITKIN". Ja tällä kertaa pysyttiinkin ihan penkkojen välissä. Mentiin siis taas tuossa yleisellä tiellä, mutta onneksi tuo ei ymmärrä autoja pelätä. Menomatkalla löytyi jopa varsin kiva hölkkäravi, kotiin päin mieluisin vauhti olisi sitten taas vaihteeksi ollut täysiä.. Mutta eipäs tullut yhtään pukkia eikä laukkaa :)

Tosin laukka nyt onkin Hertan heikoin askellaji, eikä se laukkaa oikein mielellään edes laitumella. Ajaessa se yleensä ravilta haparoidessaan heittää mielummin takamustaan kun rupeaa laukkaamaan, tosin viime kerralla ajaessa (siis ennen tänistä) se otti ihan joitain laukka-askeleitakin reen edessä ennen kun sain sen hidastettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti